30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​
Dungeons and Julie - Part III

Dungeons and Julie – Part III

Julie er almindelig bange for live-size drager. Et instinkt der er nedarvet gennem generationer og muligvis er grunden til at hun lever den dag i dag.

Hej! Julie her igen ????

Jeg er så heldig at jeg er opvokset med bord-rollespillets verden af fantasi og episke eventyr. Jeg har set begge mine forældre være opslugt i den fantastiske verden af Dungeons & Dragons, men den gang havde man ikke alt det vi har i dag.

Almindeligt ternet papir er guld værd, når du som game master[1] tegner dine labyrinter, grotter, slotte og andre udfordrende settings[2] for dine spillere.

Desværre synes jeg ofte at det bliver en lidt rodet oplevelse, når man skal præsentere sine mesterværker – uden at afslører alle hemmelighederne. De skjulte døre, skattene og især de drabelige fælder.

Hvis du har det lidt på samme måde som jeg, så er der heldigvis en løsning.

Man kan i dag få noget der hedder en battlemat som er en fantastisk opfindelse og addition til ens spil. Dem man kan købe hedder både Reversible Battlemat, Reversible Megamat eller MondoMat.  En battlemat er en stor linoleum-måtte med kvadratiske tern på den ene side, og sekskanter/hexagoner på den anden side. Og det mest fantastiske ved den, er at med de rigtige tuscher kan du nemt tørre dine streger ud igen. Så nu kan du sidde med din egen fuldt ud tegnede Dungeon, og kun tegne det over på battlematten som dine spillere må og kan se. Og det hele kan tørres af, og måtten kan genbruges igen og igen.

Jeg vil anbefale at bruge vandbaserede overheadprojektor tuscher, da de er designet til at kunne tegne og hviskes ud på plastic. Brug aldrig ”dry-erase”, permanent eller olie og sprit tuscher! – og undgå at lade din tegning sidde natten over. Så længe tuschen hedder ”non-permanent” skulle du være på den sikre side. Men prøv altid lige i et lille hjørne først for at se om den efterlader spor, inden du overtegner din måtte.

Der findes to størrelser, den almindelige Battlemat er 23½”x26” eller 60x66cm. Megamat er en stor version af Battlemat er 48”x34½” eller ca. 122x88cm.

Og det var så et tip fra mig, om hvordan du som Game master kan lave nogle fede dungeons uden at afslører alle hemmelighederne ????.

Du finder alle tingene i den kategori der hedder Tilbehør til bord-rollespil.

Happy Gaming derude <3


[1] Hvis du er ny til bord-rollespil, ridser vi lige formen op: Én er game master – de øvrige er spillere. Uanset om gruppen består af 2 eller 6 personer. Game masteren har planlagt eventyret i forvejen, og fortæller spillerne hvad der sker undervejs. Spillerne byder ind og handler frit i eventyrets ramme, og ingen ved hvor det ender. Ofte heller ikke game masteren.

[2] Settingen er det sted og de omstændigheder hvori rollespillet foregår. F.eks. en landsdel under belejring, eller en forbandet skov hvor ingen har sat ben i hundrede år.

Få det hele med!

Tilmeld dig Fanatics nyhedsbrev og få tilbud, nyheder og arrangementer direkte i din indbakke.

Eventkalender

Vi holder events fra mandag til lørdag og der er noget for alle aldre!

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box