60 DAGES OMBYTNINGSRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Katharina and the Caverns – part III

Katharina bygger sit eget Dungeons and Dragons Terræn med indholdet fra Dungeons and Caverns Core Set fra The Army Painter. Katharina holder til i Fanatic i Næstved (Land of the Bold, Home of the Fierce). Vi begynder tredie afsnit, der hvor dioramaet er bygget færdigt, og vi skal til at male. Tryk her for at se afsnit 1, der wrapper up hvad der er i boxen, og tryk her for afsnit to, som er bygge-delen.

Step 4 Tid til at prime!

Sæt dit terræn fast med noget abesnot på din Spray Stick og spray det hele over prime med din Terrain primer, når limen er tør.

Primeren er sådan lidt lortefarvet mørk brun, med grå, eller i hvertfald kolde toner. En god basefarve at male detaljer ovenpå. Pointen med en god basefarve, eller Colour Primer, er at det er taknemmeligt at male ovenpå. Man behøver ikke dække det hele, og det giver lissom noget fylde eller opacitet nedenunder de farver man lægger ovenpå. 

5

Maling!
Jeg startede med at blande lidt Brink Black og Cavern Base sammen, for at lave ekstra definerede skygger mellem fliserne, som en lille ekstra detalje. Derefter drybrusher jeg med ren Cavern Base – så nu har vi både skygger i dalene og highlights på toppene. Er du gal. Jeg ved godt det ikke er rocket science, men holdnu op hvor det virker. Se hvordan de underlige på-limede dele (fra min trappesten, really) bare ser ud som om de altid har siddet der 😀 Sidst får det et lag med Subterrain Wash, som er en tynd maling, der understreger texturen. (Se der var det ord igen. Jeg bruger det som en kunstner 😉 )

Så skal der laves nogle highlights! Jeg bruger drybrush teknikken, hvor du har ret lidt maling, på et ret tør pensel. Jeg bruger malingen fra sættet som hedder Caverns Effects, samt Matt White og Grotto Slime. Slim malingen giver fliserne et mossy look.

Kom en masse maling på. Du skal virkelig ikke være bange for at komme noget farve på. Just Rub it in

Så maler jeg fluesvampene med Necroflesh, med Matt White og med Dragon Red. De kan også med fordel washed eller shades med Subterrain  Wash, eller en rødtonet Wash, hvis de skal blive lidt mere mørke og dystre. Til sidst maler vi vandet. Først med Deep blue, så med Wolf Grey, med Treant Green, og finish med Grotto Slime. Det er alt sammen malinger fra Dungeons and Caverns Core Settet.

De to billeder taler deres eget tydelige sprog. Flere farver er næsten altid bedre. Og mere snuller og mere variation er endnu bedre. Maling ovenpå maling ovenpå maling. Det giver den realistiske effekt. Indtrykket af at alle elenterne i dioramaet har sat sig, sammen, over mange år.

6

Lak! Det sidste du skal gøre, er at lægge et tykt lag af klar lak. Over det hele, ind i alle fordybninger og kroge. Jeg har tilføjet nogle flere vines (det er sådan nogle her) og Scenery Sand i lakken. Limede noget til sidst noget Jungle Tuft og nogle Lowland Scrubs på.
Voila, her er resultat 😀

Fra Fanatics awesome
anbefalingsrobot 🤖 🙌 til dig 😎

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.