60 DAGES OMBYTNINGSRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Pointen med Paintstation

Pointen med Paintstation

(Men hvad er en Paintstation, og hvorfor har jeg brug for den?)
 
En Paintstation er lidt ligesom en knallert. Eller en kæreste. Eller en stavblender.
Før du havde én var du måske ikke klar over at det var lige det, du manglede. Men når du så først har én, så bruger du den virkelig tit, og synes den gør en kæmpe forskel, og du kunne slet ikke forestille dig at gå tilbage til at være foruden. En Painstation gør en stor forskel i måden du maler på, og især hvor tit du får malet – det vender vi tilbage til.

Men er det så ikke lidt mere nice-to-have end need-to-have? – tænker du måske.

Altså spørg nogen som helst, der rent faktisk har en knallert. Eller en kæreste. Eller en stavblender.
Dette er The Army Painters Paintstation in action.
En Paintstation er et smart lille bord-på-bordet, som du kan have alt det på, som du bruger til figursamling og figurmaling.

Denne Paintstation er én af de to vi altid har stående fremme i butikken. De står der til fri afbenyttelse, så hvis du har lyst til at afprøve nogle af malingerne fra The Army Painters Warpaints -serie, så kan du komme fordi Fanatic og gøre det.
Eller hvis du gerne vil prøve det der Contrast Paint fra Citadel, som har forsaget et mindre jordskælv på internettet, så har vi også en Paintstation med Contrast stående fremme. Du kan tage din egen figur med at male på, eller du kan låne en elver-prøveklud af os ?

Det smarte ved Paintstation er, at det er lynhurtigt at samle alle sine malegrejer, og flytte det væk.
Mange af os samler og maler Warhammerfigurer ved spisebordet eller computerbordet, eller et andet sted, som også har andre formål. Med en Paintstation skovler man hele baduljen op på pladen – malingerne pænt på række i hullerne, så de ikke vælter og ruller rundt, vandglas, pensler og work-in-process-figurer. Op på din Paintstation og op på en hylde.
En HØJ hylde, hvis der er dyr eller børn i huset.

OG så er det rigtig let at tage frem igen næste aften – som hvis du havde ladt det stå fremme på spisebordet.


Og dét er hele pointen.


Vi kan hverken skaffe dig en knallert, en kæreste, eller en stavblender – men vi glæder os til at DU får oplevet glæden ved en Painstation, og få malet meget mere 🙂

Fra Fanatics awesome
anbefalingsrobot 🤖 🙌 til dig 😎