60 DAGES OMBYTNINGSRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Pokémon Sword and Shield - Rebel Clash

Pokémon Sword and Shield – Rebel Clash

Der er gået punk i den nye Pokémon serie, Rebel Clash! Det er den anden udgivelse i serien Sword and Shield, som fortæller historien om rejsen til Galan regionen hvor vi bland andre møder denne Pokémon der har lydbaset angreb.

Toxtricity er Pokémons version af en Noise Marine, – awesome! Hvis du også synes at guitaristen er klart den sejeste figur i Mad Max: Fury Road, så er Rebel Clash din undskyldning for at begynde med Pokémon Trading Card Game – NU 😀

Hvordan kan man ikke elske denne fyr?

Pokémon TCG gør et fantastisk job i forhold til at blive ved med at gøre sig interessant for sine oprindelige spillere, altså dig, som ikke længere er et snottet folkeskolebarn, der bytter kort i fritteren, men nu er en semiseriøs halvvoksen m/k med hang til asiatiske fantasidyr med hitpoints.

Det er ok. Vi er mange som dig <3

Se alt Pokémon her
Sword and Shield – Rebel Clash serien byder på både… Theme Deck Elite Trainer Box Deck boxe Sleeves Treasure Chest ..og selvfølgelig en masse fede nye Pokémon kort!
Pokémon TCG: Sword & Shield-Rebel Clash Zacian Theme Deck
  Skarp som en katana og hurtig som en ninja, den Legendariske Pokémon Zacian viser vejen til sejr! Zacian Theme Deck indeholder 60 kort og en masse ekstra lir. Se alle Pokémon Theme Deck »

Pokémon TCG: Sword & Shield-Rebel Clash Zamazenta Theme Deck
  Zamazenta er virkelig stærk i defensiven, så du har ro på til at målrette dit angreb. Udover 60 korts deck er der coin, Damage Counters, Online Code og meget mere. Se alle Pokémon Enkeltkort »
Pokémon TCG: Sword & Shield-Rebel Clash Booster Display Box
  Pokémon Sword and Shield, Rebel Clash Boosters i massevis! Køb dem enkeltvis, 3 for en hund, eller drømmer du om et helt Display? Køb Sword and Shield Rebel Clash Display her » Pokémon TCG:

Sword & Shield-Rebel Clash Elite Trainer Box Den perfekt gave til dig selv eller en Pokémon-fan du elsker! Elite Trainer Boxen indeholder 8 Boosters, Sleeves, Enegy Cards, Damage Counter Dice (du må have dem!) og mere. I’m im LOVE! »

Og hvis du nogensinde har spekuleret på hvordan man skriver Rebel Clash på  Japansk – så er det sådan her:

反逆クラッシュ

(eller faktisk står der Rebellion Crash, som serien hedder på Japansk.
Du ved, det er ligesom med film-titler, nogen synes bare det er smadder vigigt med en marginal forandring til andre sprog. Se denne gamle men sjove liste over ultra ringe filmtiteloversættelser.)
På gensyn i på www.fanatic.dk – og i Fanatic Butikkerne i Roskilde og Næstved.

Fra Fanatics awesome
anbefalingsrobot 🤖 🙌 til dig 😎