60 DAGES OMBYTNINGSRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Velkommen til Ikoria

Velkommen til Ikoria

Godaften derude, så er det blevet tid til et nyt kapitel i historien om troldmænd der battler troldmænd på tværs af tid og rum. Ikoria er den nyeste serie kort til verdens måske bedste kortspil, Magic the Gathering. I denne serie skal vi til monsterland.

There’s always a bigger Monster!

Ikoria er navnet på The Lair of Behemoth – realmet hvor monstrene bor. Monster-monstrene. De helt store monstre. Vi har forskellige regioner hvori de forskellige farver vi kender, kan alliere sig i usandsynlige makkerskaber af 3 (tre?) (what?!) (ja sgu, 3!) tre farver sammen.

I Ikoria kan et monster mutere og overtage et andet monsters evner. Denne dynamik foregår ved at du kan spille et nyt monster til dit aktive monster – og de to smelter sammen. Monsteret på et øverste kort er dominant og optager det underliggende monsters evner. Og du kan bygge lige så mange monstre sammen som du vil. Flere monstre, flere evner, større styrke.

Som han siger i Jurassic World; More teeth.

Hvis du ikke har set Jurassic World endnu, og tænker at man kan gætte indholdet og dinosaurer er lidt corny, så tjek disse 5 gode grunde til at filmen er verdensklasse. I love it. Og bagefter er det eneste du ønsker dig, din egen kæle-dinosaur.

At spille sine monstre op på denne måde er lidt ligesom Black Jack – hvor længe tør du satse på det samme monster?

Ikoria The Lair of Behemoths er en hyldest til Kaiju (den japanske navn for film om STORE monstre som sådan) og vi bøjer os i støvet. Det er en fabelagtig kortserie med fede features. Vi anbefaler især Collector Boosters, fordi de indeholder disse hersens Altered Art kort som seriøst er små kunstværker i sig selv.

Fra Fanatics awesome
anbefalingsrobot 🤖 🙌 til dig 😎