60 DAGES OMBYTNINGSRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Mytholon

Battle Standard Fidas Shortsword Steel Sværd til rollespil 59 cm

Mytholon er en tysk producent af udstyr til liverollepil. Mytholon har været omkring siden slutningen af 90’erne, hvor Ali, som er CEO den dag i dag, var en af de første til at få produceret rollespilskostumer i egne designs på professionelle systuer. Snart kom læderrustning og metalrustning med, og i dag kan du nærmest få rollepilsudstyr til enhver lejlighed.

Mytholon har også et bredt sortiment af våben til rollespil, cool ingame camping udstyr, make-up og special effekts til rollepil.

Mytholons produkter har en gennemført fantasy-stil, som tager sig selv alvorligt. Rollepilsscenen i tyskland er noget mere fanatsy end i Danmark. Rollespilsudstyr fra Mytholon forhandles verden over, og skal også fremhæves for sine stærke priser. Vi elsker gear der virkelig sænker barren og gør det nemt at være med til rollespil. Mytholon leverer plug-and-play kostumer, rustning og våben, der vitterligt gør dig i klar til at tage til krigslive på den tid det tager at få det på.

Fanatic er den primære forhandler af rollespilsudstyr fra Mytholon i Danmark, ,og det vi ikke har fra Mytholons sortiment i butikken, det kan vi skaffe hjem til dig.

Gå på opdagelse i Mytholon

Se hvordan vi bruger Mytholon i Fanatic

Se alt fra Mytholon

Viser 1–15 af 16 resultater