60 DAGES OMBYTNINGSRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Ultimate Guard

Ultimate Guard Boulder Deck Case 100+ Rhodonite Standard Size - Æske til kort

Utimate Guard er et tysk brand, der laver alt i tilbehør til kortspil. Sleeves, Deckboxes, Playmats, tasker, tubes og mapper i alle tænkelige størrelser. Produkter fra Ultimate Guard er høj kvatitet, der holder længe.

Ultimate Guard er nok mest for den voksne kortspiller, med sine stilede low key designs. Altid super funktionelt, med lynlåse og magnetlukninger de rigtige steder. Det er ikke flashy, der er ikke pokemonmapper eller Valentinesdrage artwort. Det Ultimate Guard ER, er silkematte læderagtige overflader, stilrene semitransparente deckboxe i akryl, og fløjlsbløde forede flipcases, med indbygget dicetray. Mmm.

Fra Ultimate Guard får vi de mega underspillede Planeswalker Flipcases – kræs for enhver Magic the Gathing entusiast. Tjek det ud, det er SÅ fedt! Det er også her vi finder de slimme Katana Sleeves og Playmat Tuben, som er vandtæt. Jo det er praktisk. Hvis din fedeste spillemåtte ikke har brune skjolder som min, så har du været klogere end mig, og købt sådan en tube fra starten.

Fanatic er Ultimate Guard Premium Reseller.

Gå på opdagelse i Ultimate Guard

Se hvordan vi bruger Ultimate Guard i Fanatic

Se alt fra Ultimate Guard

Viser alle 11 resultater