60 DAGES OMBYTNINGSRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Corona Sucks
- men Fanatic Click & Collect Rocks! 😎

Warhammer guderne, Pikachu og Grandfather Nurgle har smilet til dig!

Vi har åbent igen og du kan nu komme ned til os i butikkerne i Roskilde og Næstved! 🙌 🥳 Vi holder god afstand, har masker på 😷 og håndsprit nok til en halv legion spacemarines.

Fanatic butikkerne er corona-lukkede. Sur te...

Fanatic butikken på Algade 36b i Roskilde er lukket.
Fanatic butikken på Østergade 16 i Næstved, holder også lukket.

Det er virkelig kedeligt for alle, men Mette siger vi skal og hun er ikke til at bide skeer med.

Vi glæder os til at se dig igen “in the flesh”, indtil da: Må Gude-Kejseren skinne sit evige velsignede lys på dig, min ven.

Fanatics webshop er åben dag og nat. Yay! 🙌

Hop ind på www.fanatic.dk og køb det du mangler.

Guderne skal vide at nu er et godt tidspunkt at komme videre med hobby-ting, som man normalt ikke når, fordi de tager tid. 

Kom videre med at få malet den hær. Få sorteret dine Magickort, og organiseret dem, så du faktisk kan finde alle de guldklumper du har.

Du kan som altid skrive til os på [email protected] hvis der er noget specielt du mangler. Eller ring på 26 30 34 01. Vi keder os også 😉

Hvornår kommer de ting jeg har bestilt?

Hvis du har købt noget i webshoppen, som vi bestiller hjem specielt til dig, kan det være at der er noget ventetid. Mange af de lækre figurer kommer jo fra det gamle imperium (og vi mener her Great Britain, ikke the actual Empire of Man), – og der er desværre lidt prop i den for tiden. Vores vareleverancer bevæger sig noget langsomt, både på grund af Covid-19 restriktionerne, men især som følge af Storbritanniens udtræden af EU. Det betyder at vi venter længere end normalt, på de varer som vi har bestilt, og dermed også på de varer som DU har bestilt. Men fortvivl ikke, vi skubber på hver dag, og vi giver lyd fra os lige så snart dine ting er i huset!

Track vareleverancerne her!

Du sidder nok og tænker “Men hvor langt tid går der, før netop dét som jeg går og venter på, kommer?” 

Og nogen gange har vi faktisk et fornuftigt svar på det spørgsmål!

Vores leverandører sender nemlig tracking numre til os, når de sender en palle afsted, præcis lige som vi sender et tracking nummer til dig, når vi sender din pakke med posten. Disse tracking numre fra leverandørerne vil vi gerne dele med dig – så du ved hvad vi ved, uden at du behøver at ringe og spørge.

Kig i skemaet herunder, og find den sendning du tænker dine ting nok er i. Er det maling? Eller mailorder figurer?
Brug så trackingnummeret til at slå op og se om netop denne sending er i Bremen eller i Brøndby.

Prøv det af! Og ring endelig hvis det ikke giver mening for dig, eller hvis du er kommet på noget andet, som du gerne vil have i stedet for.

Varer på vej til os / Indhold Track'n'Trace nr. Link til Track'n'Trace
Games Workshop / Warhammer Online Ordrer + Death Guard 1Z2053A36856181744 UPS
Games Workshop / Restock på malinger og tilbehør 1Z2053A36875567168 UPS
Games Workshop / Warhammer Online Ordrer + Dark Angels 1Z2053A36857221332 UPS
Games Workshop / Warhammer (GIGA restock) 1Z2053A36855929135 UPS
Games Workshop / Warhammer Online Ordrer 1Z2053A36873297285 UPS
Games Workshop / Special Edition Chaplain + restock 1Z2053A36856550390 UPS
Games Workshop / Warhammer (Mail Order Goodies) 1Z59A6396852703314 UPS

FAQ

Corona eller ej, vores webshop er åben på www.fanatic.dk. Her kan du finde alle de ting du normalt går i Fanatic efter. Warhammer, Figurmaling, Magic, Dungeons and Dragons, Live Rollespil, Harry Potter og selvfølgelig Pokémon!

I webshoppen kan du betale med Dankort eller MobilePay og så sender vi varerne ud til dig med post.

Ja!

Vi sender med GLS eller PostNord. Du ved sikkert hvilken pakkeshop der ligger lige på vejen for dig, så vælg den transportør du helst vil have.

Både PostNord og GLS sender både til pakkeshops og helt hjem til dig. Så hvis du helst ikke vil ud i corona-verdenen, – eller hvis du bare er en doven hund der aldrig kommer ud af sit nattøj, så kan du få din lim og maling lige til trappen.

Vi pakker og sender alle hverdage fra Butikken i Roskilde.

Ja!

Men kun når vi er hjemme. Du kan komme og hente din ordre ved døren i Fanatic Roskilde (Algade 36) mellem kl.10 og kl.14. Ring altid lige først på 26 30 34 01 og sig du kommer.

Du kan hente ordrer i Fanatic Næstved efter aftale med Thomas og Katharina. Skriv til dem på [email protected] eller via deres messenger profil på Facebook. 

Kom kun hvis du er rask og frisk og ikke har dødscorona.

Du må desværre ikke komme ind i butikken (så kommer policen og giver voksen-skældud af den slags der siges med et giro-kort), men hvis du har nogle tvivl eller spørgsmål kan vi sagtens tage den henover dørtrinet.

Det kan være svært at vide om man har været i kontakt med COVID-19 virus. Når du kommer og afhenter webordre i Fanatic Butikkerne, holder vi os til anbefalingerne fra sundhedsstyrelsen. Vi holder afstand til hinanden, hoster i ærmet osv. Spred kærlighed, ikke corona 🙂

Er der noget vi kan hjælpe med, kan du altid skrive til os på [email protected] Vi er også på chatten på Fanatics facebookside, og på telefonnummer 2630 3401.

Word! Sådan har jeg det også. 

Som jeg har skrevet det ovenover mht. forsinkelser fra Games Workshop, så kan vi ikke levere så hurtigt som vi plejer – men jeg lover, at vi gør alt hvad vi kan for at hive de fedeste produkter ind til dig uden du selv skal bøvle med de nye Brexit-regler, fortoldning, gebyrer etc. 

Så hop ind på www.fanatic.dk og kig på figurer til dit mundvand løber! Vi har fuldt sortiment fra Games Workshop, og vi kan bestille de fleste ting hjem – også det som er Mailorder Exclusive. Skriv eller ring hvis der er noget du savner, vi er her for dig!

Har du andre spørgsmål? Kontakt os her!

Vi gør følgende for din og vores sikkerhed

Arrangementer er aflyst

Vi har aflyst samtlige arrangementer i henhold til Regeringens anbefalinger om at aflyse arrangementer med større og mindre forsamlinger.

Hyppig håndvask

Vi vasker hænder hyppigt i forbindelse med håndtering af varer og udsendelse af ordrer.

Afspritning af flader i butikkerne

Vi afspritter hyppigt flader som borde, stole og kassebetjeningsområdet.

Fanatic holder åbent som normalt