30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Vi holder åbent normalt online. Butikkerne er midlertidigt lukket

Fanatics webshop holder åbent

Butikkerne er midlertidigt lukket 😭

Fanatic Butikkerne på Algade i Roskilde og på Indre Vordingborgvej i Næstved, holder lukket som følge af de anbefalinger der er givet af regeringen.

Fanatics webshop er åbent som altid! Og du kan stadig aftale at hente din webordre i butikkerne mellem kl. 10 og kl. 12 på hverdage.

Er du smittet med Corona-virus eller i karantæne, så skal du vælge levering til din adresse .

Vi sender webordrer ud hver dag 🙌

Selvom de fysiske butikker holder lukket, så er webshoppen aktiv som aldrig før!

Vi plukker og pakker som sædvanligt, og der er nedsat pris på hjemmelevering.

Du kan som altid skrive til os på info@fanatic.dk hvis der er noget specielt du mangler. Hop ind og se alle de gode tilbud og nyheder, vi sætter nye lækkerier på tilbud hver dag!

Fanatic byder på underholdning

Morten maler Live 🎨👨‍🎨

Karantænetid er maletid!

Få din figurmaling på, med Morten fra Fanatic Næstved.

Hold øje med Fanatics facebookside og følg med når Morten livestreamer fra butikken i Næstved og deler ud af sine tips og tricks.

Du kan stille spørgsmål i chatten undervejs.

Hvis du ikke fik plads på
Fanatics populære Malekursus får du her chancen for at male med Morten.

Karantænetilbud på maling og pensler 🎉🥳

Du sidder derhjemme og keder dig.

Du må ikke gå til Warhammer-aften i Fanatic. Eller mødes med dine nørde-BFFs for at diskutere HVOR en god hær Iron Hands egentlig er blevet efter det seneste Codex udkom. What to do?

Kom i gang med at male den hær/squad/hero som stadig ligger grå i æsken.

Lige nu er der rabat på de bedste malinger på www.fanatic.dk, hop ind herind og se det hele.

FAQ

Corona eller ej, vores webshop er åben på www.fanatic.dk. Her kan du se alle de varer du normalt finder i Fanatic Butikkerne i Roskilde og Næstved: Figurspil, Figurmaling, Kortspil, Bord-rollespil, Live Rollespil og Merchandise. I webshoppen betaler du med Dankort, og så sender vi varerne ud til dig.

Vi pakker og sender alle hverdage fra Butikken i Roskilde. Du kan vælge at hente dine varer i Fanatic Butikken i Roskilde eller Næstved mellem 10:00 og 12:00, eller du kan få pakken tilsendt med GLS eller PostNord. Begge firmaer leverer både til pakkeshop og hjem til dig.

Du kan stadig hente dine varer i Fanatic Butikkerne i Roskilde og Næstved og derved spare fragten. Vi er i butikkerne hver dag mellem kl.10:00 og 12:00 (undtagen søndag), men butikken er ikke åben. Bank på døren, så kommer vi og låser op for dig. Kom kun hvis du er rask og frisk.

Det kan være svært at vide om man har været i kontakt med COVID-19 virus. Når du kommer og afhenter webordre i Fanatic Butikkerne, holder vi os til anbefalingerne fra sundhedsstyrelsen. Vi holder afstand til hinanden, hoster i ærmet osv. Spred kærlighed, ikke corona 🙂

Er der noget vi kan hjælpe med, kan du altid skrive til os på info@fanatic.dk Vi er også på chatten på Fanatics facebookside, og på telefonnummer 2630 3401.

Så hop ind på www.fanatic.dk og kig på figurer til dit mundvand løber! Vi har fuldt sortiment fra Games Workshop, og vi kan bestille de fleste ting hjem – også det som er Mailorder Exclusive. Skriv eller ring hvis der er noget du savner, vi er her for dig!

Har du andre spørgsmål? Kontakt os her!

Vi gør følgende for din og vores sikkerhed

Arrangementer er aflyst

Vi har aflyst samtlige arrangementer i henhold til Regeringens anbefalinger om at aflyse arrangementer med større og mindre forsamlinger.

Hyppig håndvask

Vi vasker hænder hyppigt i forbindelse med håndtering af varer og udsendelse af ordrer.

Afspritning af flader i butikkerne

Vi afspritter hyppigt flader som borde, stole og kassebetjeningsområdet.