60 DAGES OMBYTNINGSRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Handelsbetingelser

Disse betingelser var sidst opdateret den 28. November 2019

For det første, – undskyld denne smøre. Handelsbetingelser er noget tørt lort, som lyder af advokater og paranoia. Vi ved godt at du er en reel fyr m/k, og du ved forhåbentlig at vi kun vil dig det bedste. Så med det på plads, bær venligst over med det følgende:

1. FIRMAOPLYSNINGER

Fanatic.dk drives af Fanatic v/Daniel Steinaa

CVR: 31386292

Algade 36B, st.

4000 Roskilde

Tlf.: 26303401

Mail: [email protected]

2. FORBEHOLD

Fanatic.dk tager forbehold for force majeure, udgåede og udsolgte varer, samt tryk- og skrivefejl.

3. BESTILLING OG BETALINGSVILKÅR

Alle priser er opgivet i DKK Danske Kroner og er inklusiv 25% moms.

Hvordan bestiller man på Fanatic.dk?

Du vælger de varer, du vil købe, og tilføjer dem til ”kurven”. Du kan helt frem til betalingstidspunktet rette indholdet i kurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt priserne på varerne.

Nar du er klar til at bestille, klikker du på ”kasse”. Her indtaster du dine oplysninger. Hvis du er logget ind som bruger på fanatic.dk vil oplysningerne være indtastet på forhånd. Se mere om at være bruger på fanatic.dk (www.fanatic.dk/din-konto/).

Herefter vælger du leveringsform, dernæst betalingsform, godkend vores handelsbetingelser og så er du klar til at afgive ordre. Når du har klikket på ”afgiv ordre” er din bestilling sendt til fanatic.dk.

Fanatic modtager følgende betalingsmetoder:

* Dankort & VISA Dankort.

* Danske og Udenlandske kreditkort.

* MobilePay

* Bankoverførelse

* EAN faktura.

* Normal faktura til erhverv.

Fanatic.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Dankort & Visa Dankort:

Ved betaling med Dankort eller Visa Dankort vil der ikke blive opkrævet et gebyr på Fanatic.dk

Danske og Udenlandske kreditkort:

Ved betaling med Dansk udstedt kreditkort pålægges et gebyr på 1,25% af det samlede fakturabeløb.

Ved betaling med Udenlandske kreditkort pålægges et gebyr på 3,75% af det samlede fakturabeløb.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

MobilePay:

Ved betaling med MobilePay pålægges et gebyr på DKK 1,- til det samlede faktura beløb.

Bankoverførelse:

Man kan altid overføre til vores bankkonto.

Nordea

Regr. nr. 2232.

Konto nummer 6880755399.

Ved forudbetaling med bankoverførelse, behandler vi din ordre når vi kan se overførelsen på vores konto. Bemærk at dette godt kan tage 1-2 bankdage.

Konto/Faktura: (erhverv og institutioner efter aftale med Fanatic):

Institutioner med et EAN-nummer og virksomheder med et SE-nummer kan søge om at handle med kredit. En konto med kredit skal først godkendes af Fanatic.

En kunde med kredit har en, med Fanatic, aftalt betalingsfrist. Betaling sker til med bankoverførelse eller med en elektronisk faktura

Ved for sent indbetaling af faktura skal der betales morarenter (p.t. 12% p.a.) samt et rykkergebyr på DKK 100,- pr. rykker.

En kontoaftale kan opsiges uden varsel af Fanatic.

4. LEVERING & FRAGT

   

Fanatic bestræber sig på en hurtig levering inden for 1-3 hverdage, medmindre andet er noteret på varen. Bemærk at nogle varer på Fanatic.dk er bestillingsvarer, og har længere leveringstid. Det er tydeligt angivet ved hver enkelt vare, hvis det er en vare med længere leveringstid.

Vi tager forbehold for varer der er udgåede ved leverandøren, svind samt forsinkede eller fejlslagne leveringer.

Fragtpriser:

Fanatic.dk tilbyder gratis fragt til et pakkeudleveringssted du selv vælger inden for Danmarks grænser ved køb for minimum DKK 750,-

Ved indkøb under DKK 750,- på Fanatic.dk har vi følgende fragtpriser:

* Levering til pakkeshop med GLS for DKK 45,-

* Levering til pakkeshop med PostNord for DKK 39,-

* Levering til Erhvervsadresse med PostNord for DKK 45,-

* Omdeling til privatadresse med PostNord for DKK 59,-

* Afhentning i Fanatic butikken på Algade 36B, st, 4000 Roskilde, 9 ,- inkl. pose

* Afhentning i Fanatic butikken på Østergade 16, 4700 Næstved, 9 ,- inkl. pose

 

NB: Ved varer hvis længde overstiger 2,20 meter (220 cm.) vil fragtprisen være anderledes. Kontakt da [email protected] eller Tlf.: 26303401 hvis man gerne vil have sendt varen hjem.

Levering til udlandet:

Ved levering til udlandet frafalder muligheden for gratis fragt ved køb for DKK 750,-

* Levering til lande i Europa DKK 150,-

* Levering til resten af verden DKK 250,-

5. ORDREBEKRÆFTIGELSE

Når du har bestilt varer på Fanatic.dk vil du modetage en automatisk kvittering for vores modtagelse af din bestilling.

Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Vi tager forbehold for udsolgte varer.

6. MODTAGELSE AF VARER

Når du har modtaget dine varer fra Fanatic.dk, skal du sammenholde disse varer med ordrebekræftelsen. Kontroller altid pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen.

Opdager du, at der er en skade på din pakke ved modtagelse, skal du gøre indsigelse overfor PostNord / Transportfirmaet på stedet. Er pakken beskadiget, vær da sikker på at der er anmærkninger på fragtbrevet, før du kvitterer på det.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter postbud/fragtmand tager pakken med retur. Du kan også modtage pakken, men modtag den med forbehold. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig på det lokale postkontor, transportøren eller hos os.

Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør. Synlige defekter eller mangler skal anmeldes til [email protected] på leveringsdagen eller senest 2 dage efter. Henvendelser vedrørende transportskader på mere end 3 dage efter modtagelse vil ikke blive behandlet.

7. REKLAMATIONSRET

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 2 år efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. Du kan reklamere ved at kontakte os på [email protected] eller tlf. 26303401.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instruktion.

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 200 kr. for undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Returadressen er altid: Fanatic.dk, Algade 36B, st, 4000 Roskilde.

8. RETURNERING & FORTRYDELSESRET

Når du køber hos Fanatic.dk har du 14 dages returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og returnerer varen til os.

Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis – eller en vare, der leveres i flere partier, gælder perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Bemærk at ibrugtagning af varerne vil medføre en værdiforringelse.

Ønsker du at fortryde et køb, skal du ved en utvetydig erklæring give os besked senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres i uåbnet stand til:

Fanatic Roskilde, Algade 36B. st, 4000 Roskilde. Mrk. ”Returvarer”.

Når du returnerer en vare, skal den være forsvarligt indpakket. Dvs. varerne må ikke tilbagesendes uden original emballage. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb.

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt købet.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Tilbagebetaling:

Når vi modtager varen, tjekker vi den igennem, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Vi behandler returvare hurtigst muligt.

Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx. betalt med betalingskort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK VEDR. VARENS VÆRDI I FORBINDELSE MED FORTRYDELSE:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du ikke have taget varen i brug, brudt plombering eller på anden måde beskadiget den, mens du havde ansvaret for den.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

9. PERSONDATAPOLITIK

For at handle på Fanatic.dk skal du oplyse navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Vi registrerer kun dine oplysninger med det formål at kunne leverer varer til dig.

Dine personoplysninger sælges ikke til en tredjepart!

De informationer du afgiver i forbindelse med dit medlemskab af Fanatics kundeklub, opbevares sikkert og kun så længe det er nødvendigt i forbindelse med handlen med dig. Persondata slettes altid indenfor 5 år efter samhandlen er afsluttet. Fanatic samarbejder med proffesionelle softwarepartnere for at sikre vores håndtering af persondata overholder persondataforordningen (GDPR).

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelser i forbindelse med dette rettes til [email protected]

10. DATA SIKKERHED

Hvis du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ifølge lovgivningen mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Alt betaling med kreditkort på fanatic.dk sker igennem betalingssystemet DIBS. Alt kommunikation er krypteret, og hverken Fanatic.dk eller andre har mulighed for at læse dine kortoplysninger.

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.