Hvilken service får du når du handler hos Fanatic?

365 dages fuld returret Så længe at varen er i original, intakt stand og man kan fremvise en kvittering, så giver vi 365 dages fuld returret. Vi ved, efter 13+ år i branchen, at de produkter vi sælger er tip-top, så vi vil altid gerne tage imod varer man ikke alligevel skulle bruge.
Sikker betaling med DIBS På Fanatic.dk bruger vi DIBS’s betalingsgateway som er et sikkert mellemled mellem vores kunder og os. Det betyder kort sagt, at man er i sikkerhed, når man handler online på Fanatic.dk – og det er da ret godt ???? -
Forsikret fragt med Track’n’Trace Når vi sender jeres ordrer afsted, gør vi det med PostNORD’s forsikrede fragt hvilket betyder, at vi har en sikkerhed selvom pakken skulle blive væk eller blive beskadiget. Alle vores forsendelser kan også trackes så man hele tiden kan se hvor sin ordre er henne. Husk at vi giver gratis fragt ud fra flg.: Fra 500,- kr er fragten gratis til afhentningssted efter eget valg. Fra 950,- kr er fragten gratis til omdeling hjemme eller på sit arbejde.
Klub Fanatic Klub Fanatic er vores kundeklub som man automatisk bliver en del af, hvis man opretter en konto her på Fanatic.dk eller hvis man opretter sig nede i en af vores butikker. Når man er tilmeldt, opsparer man % af de fleste ting vi sælger online og i butikkerne som man kan bruge fremadrettet og spare en masse penge. Derudover kan man tilmelde sig vores nyhedsbrev som vi normalt sender ud een gang om ugen.