30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​
Menu

Om Fanatic

Selvom vi til tider kan være lidt skøre, så elsker vi at lege, spille og hjælpe alle med at få mere ud af deres eventyrlige Hobby'er

Fanatic startede op helt tilbage i 1999 på Østerbro hvor det gamle makkerskab mellem Jonas Færing & Rasmus Nielsen-Elkjær så sit spæde lys.

Dengang var det primært Games Workshops produkter og hjemmelavet terræn som stod på menukortet i butikken og folk kom langvejs fra, for at se de fede figurer og det medrivende terræn og den historie det fortalte.

I Juni 2004 åbnede butikken i Roskilde på Allehelgensgade 15 og der skulle ikke gå mange år før at den fik vokseværk og skiftede lokaler til adressen på Grønnegade 2. I August 2018 rykkede vi så op på gågaden på Algade 36 hvor vi til dagligt har vores fysiske butik, vores online afdeling samt kontor og event planlægning.

Daniel Steinaa overtog styrepinde fra Jonas i 2008. Jonas lavede firmaet “The Army Painter” (der idag sælger maling og tilbehør til figurspil i hele verden – og klarer sig fantastisk godt!) og butikken udviklede sig til at sælge Live Rollespilsprodukter, Magic-kort, Brætspil, Pokémon, Rollespilsbøger og tusindevis af andre hobby-grene – alt sammen indenfor eventyrets fantastiske verden.

I dag gør vi det samme som vi altid har gjort. Vi finder de sjoveste og fedeste hobbyer (som vi ville forelske os i dengang vi var børn) og laver arrangementer og aktiviteter for alle, der kunne have lyst til at få mere ud af deres hobby.

Derfor elsker vi spil og vi elsker når andre vil spille sammen med os 🙂

De bedste hilsner.

Daniel Steinaa og resten af Fanatic.


Os I butikken 

VIl du gerne være vores Kollega? Skriv til os her

Menu