30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Hos Fanatic smitter vores passion af på dig

Daniel Steinaa

Daniel

Warboss
Daniel er Fanatics Warboss, - ejer, stifter og chef. Han er den der har lov til at hundse med os andre. Daniel kan den samlede Warhammer litteratur udenad og er stadig en knivskarp figurmaler. Daniel er en sand fontæne af positiv energi, derfor er Fanatic sådan et fedt sted.
Om Fanatic

Katharina
Insta Queen

Katharina er den eneste i Fanatic Concernen, som rigtig har forstået sociale medier. Det er også fordi hun er så ung. Til daglig er hun Førstenisse i Julemandens Værksted, a.k.a. Fanatic Næstved. Katharina visuelt begavet og kan male hvad som helst, så det ser godt ud.
Figurer. Ikke dig bassemand.
Om Fanatic

Martin
Warband Leader, Roskilde

Martin er en værre badboy. Han hører underlig hård rock, drikker masser af kaffe, giver altid bank i Blood Bowl, og så har han en klar førsteplads i det interne Fanatic race om hvem der har flest ansigtspiercinger.
Til gengæld forstår han folk.
Anything you want, you got it.
Om Fanatic

Thomas
Warband Leader, Næstved

Thomas er en engel i en djævels tøj. Eller faktisk har han oftest sit eget tøj på. Han er manden der forsyner de sydlige regioner med gak og løjer, som Butikschef i Fanatic Næstved. Thomas har fænomenale Pokémon skills, han laver verdens bedste hurtig-memes, og så er han ved at tage en Master i livets skole.
Bettina

Bettina

Event Leader
Bettina er Event-master og Nørd. Så meget nørd at hun er ved at tage en kandidatgrad i det. Bettina er både en Dungeon og en Dragon, og en haj til Magic. Hun kender alle butikkens enkeltkort og ved hvor de er. Det er Bettina til venstre.

Markus

Warehouse Overlord
Markus er ham der sørger for, at alle ordrer fra webshoppen kommer hjem til rette modtager. Markus er også technical wingman for Yan. Han er altid opdateret på reddit og Discord, og han er mester i retroaktiv lagerstyring. Markus´s nickname er Google 2.0 og det er hverken fordi han er creepy eller overbetalt.
Laura

Laura

Web-Pickachu
Laura er webnissen bag www.fanatic.dk. Hun er muligvis den tighteste medarbejder i hele Fanatic Koncernen. Intet overlades til tilfældighederne indenfor Lauras domæne. Og så er hun en haj til grafik, foto og video, og hun er den af os der oftest er iført Pikachu.
Anders

Anders

Highfive Extraordinaire
Anders er service mand m/k i Fanatic Roskilde. Han er så god til børn at han er certificeret i det, og han leverer en sublim rådgivning indenfor især Magic the Gathering og Figurspil. Og så giver han de sprødeste highfives!
Så det svier i flere minutter.
Anna

Anna

Administrativ Kælderpokémon
Anna er kælderdværg i Fanatics administration, hun er den der ordner papirdelen af fanatic. Anna har Fanatics største samling af hjemmestrikkede sweatre, er sløv voksen-larper og passioneret Pokémonfan.
Det er Anna til venstre.

Yan

Kodenørd og Wierdboy
Yan er Fanatics hjemmeside-wizard. Han reddede faktisk webshoppen fra døden sidste år. Lidt lige som der hvor Frodo skal til at kaste ringen ned i mount doom, og så ikke gør det alligevel. Derudover er Yan verdensmester i opgavestyring og kan sige alt med en .gif

Sådan blev Fanatic til

Selvom vi til tider kan være lidt skøre, så elsker vi at lege, spille og hjælpe alle med at få mere ud af deres eventyrlige Hobby'er

Fanatic startede op helt tilbage i 1999 på Østerbro hvor det gamle makkerskab mellem Jonas Færing & Rasmus Nielsen-Elkjær så sit spæde lys.

Dengang var det primært Games Workshops produkter og hjemmelavet terræn som stod på menukortet i butikken og folk kom langvejs fra, for at se de fede figurer og det medrivende terræn og den historie det fortalte.

I Juni 2004 åbnede butikken i Roskilde på Allehelgensgade 15 og der skulle ikke gå mange år før at den fik vokseværk og skiftede lokaler til adressen på Grønnegade 2. I August 2018 rykkede vi så op på gågaden på Algade 36 hvor vi til dagligt har vores fysiske butik, vores online afdeling samt kontor og event planlægning.

Daniel Steinaa overtog styrepinde fra Jonas i 2008. Jonas lavede firmaet “The Army Painter” (der idag sælger maling og tilbehør til figurspil i hele verden – og klarer sig fantastisk godt!) og butikken udviklede sig til at sælge Live Rollespilsprodukter, Magic-kort, Brætspil, Pokémon, Rollespilsbøger og tusindevis af andre hobby-grene – alt sammen indenfor eventyrets fantastiske verden.

I dag gør vi det samme som vi altid har gjort. Vi finder de sjoveste og fedeste hobbyer (som vi ville forelske os i dengang vi var børn) og laver arrangementer og aktiviteter for alle, der kunne have lyst til at få mere ud af deres hobby.

Derfor elsker vi spil og vi elsker når andre vil spille sammen med os 🙂

De bedste hilsner
Daniel Steinaa og resten af Fanatic – Os I butikken 

Du finder os i Roskilde og Næstved

Du altid er velkommen til at stikke hovedet ind og sige hej, hvad enten du skal bruge det seneste hot-hot-magickort, have maletips eller er på udkig efter en gave til ham/hende/barnebarnet.

Vi har åbent mandag – lørdag, samt den første søndag i hver måned og vi vil elske at dele vores passion og nørde med dig.

Så kig forbi og sig hej 😊

Om Fanatic

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?
Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.