Om Fanatic

Selvom vi til tider kan være lidt skøre, så elsker vi at lege, spille og hjælpe alle med at få mere ud af deres eventyrlige Hobby'er

Fanatic startede op helt tilbage i 1999 på Østerbro hvor det gamle makkerskab mellem Jonas Færing & Rasmus Nielsen-Elkjær så sit spæde lys.

Dengang var det primært Games Workshop produkter og hjemmelavet terræn som stod på menukortet i butikken og folk kom langvejs fra, for at se de fede figurer og det medrivende terræn og den historie det fortalte.

I Juni 2004 åbnede butikken i Roskilde på Allehelgensgade 15 og der skulle ikke gå mange år før at den fik vokseværk og skiftede ham til adressen på Grønnegade 2.

Daniel Steinaa overtog styrepinde fra Jonas i 2008.  Jonas lavede firmaet “The Army Painter” (der idag sælger maling og tilbehør til figurspil i hele verden) og butikken udviklede sig til at sælge Live Rollespilsprodukter, Magic-kort, Brætspil, Pokémon, Rollespilsbøger og tusindevis af andre hobby-grene – alt sammen indenfor eventyrets fantastiske verden.

I dag gør vi det samme som vi altid har gjort. Vi finder de sjoveste og fedeste hobbyer (som vi ville forelske os i dengang vi var børn) og laver arrangementer og aktiviteter for alle, der kunne have lyst til at få mere ud af deres hobby.

Derfor elsker vi spil og vi elsker når andre vil spille sammen med os 🙂

De bedste hilsner.
Daniel Steinaa og resten af Fanatic.

Daniel Steinaa Big Boss

Bjarne Siemons Cave Troll

Bettina Thorvil Butiks-Minion

Nicholas Bjerre Oldschool Dude

Os i butikken

Vil du gerne være vores kollega?

Skriv til os her!