30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

PREMIUM RETAILER

I Fanatic gør vi os virkelig umage for at gøre det godt.
For dig som elsker alt fra Warhammer til Magic, fra Tryllestave til rollespilssværd.

Men vi gør det ikke alene. Bag Team Fanatic står nogle knaldseje leverandører og producenter, som hver dag arbejder for at gøre din hobby lidt federe. Hver Warhammer figur skal modelleres og 3D designes. Hvert rollespilssværd bliver prototypet og justeret 14 gange inden det bliver sendt i produktion. Hvert eneste Magic the Gathering kort du finder i butikken, er lavet af et rigtigt menneske, et sted derude i den store verden. Hvert kort skal tegnes og designes – og balanceres mod de resterende 1 million Magic kort der findes. (Omg, sidder der virkelig nogen og gør det? Ja, det gør der, og vi håber der findes en særlig himmel reserveret til dem, når de dør.)

Og vores leverandører elsker for det meste også os, og vi gør en sport ud af at være den bedste formidler af deres hobbyer. Derfor bærer vi titel af Premium Retailer indenfor mange mærker af de ting som du kender og elsker. Det er vi stolte af 🙂
(Og min mor siger at hvis man er stolt af noget, så skal man vise det til verden, ellers er det kun hende som synes man er dygtig.)

Så here goes. Klik på de forskellige mærker herunder, for at læse mere om hvor de kommer fra og hvad meningen med det hele er.

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?
Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.