30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Basing og Tuft

Husk basen! Al god figurmaling falder til jorden med et brag, hvis basen er udekoreret og bar. Det er lynhurtigt at lave en cool og realistisk base med sten, sand, græs og græstotter
– se her på siden mere om hvordan du gør.

Hvordan laver jeg en flot base? Det er heldigvis ret plug-and-play, også selvom du er nybegynder.

Baser med Battleground, Grass eller snow laves sådan her:
Spray først basen i en neutral farve der passer til figuren og det, der skal være på basen. Du vil kunne se basens grundfarve på kanten af basen, når den er færdig. Vælg en afdæmpet farve som Uniform Grey eller Matt Black. Lad tørre.

Pensel så basen over med hvid lim (vi anbefaler Basing Glue, som binder godt på næsten alt og er billig i drift) – ikke for meget og ikke for lidt. Dyp så basen i bøtten med sand, græs eller sne, tryk den lidt rundt, som når de ruller krymmel på en soft-ice, så materialet kommer godt ind om fødderne på figuren. Bank så det overskydende flock af på bøttens kant, og lad tørre. På denne måde sidder materialet flot og tilfældigt – begynd endelig ikke at trykke på det med fingrene, det skal have lov at stritte, så ser det allerbedst ud!

Tuft – eller græstotter, monteres bedst med pincet og superlim. Start med at spraye basen i en mørk eller neutral farve, som passer i farven til det der skal være ovenpå. Læg så en bund af sand, græs eller sne, og lad tørre. Så tager du en græstot i den ønskede størrelse – brug pincet, det er simpelthen ikke til med fingrene! Kom lidt superlim på bunden af græstotten, og sæt den med pincetten, hvor på basen den skal sidde.

Dine baser bliver vildest hvis du kaster dig ud i at kombinere flere forskellige typer sten, græs og tuft. Spice up med et skull eller to, hvis figuren er til det.

Du kan altid komme forbi butikken i Roskilde og få tips og tricks til dekoration af Warhammer base, eller bare komme og base med os, for hyggens skyld.
Download The Army Painters guide til dekoration af miniture baser.

Det mest populære fra Basing og Tuft

Gå på opdagelse i Basing og Tuft

Kan du ikke finde det du leder efter?

PRØV VORES AWESOME SØGEFUNKTION!

SE ALLE VARENE

Viser 1–12 af 31 resultater

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box