30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Hobby Station

En Hobby Station er løsningen på, hvordan du får malet mere. På en mere tilfredsstillende måde. Seriøst.
Enhver, bare almindelig presset person, vil vide at praktisk indretning og god logistik er konge, og det er netop hvad du får, med din nye Hobby Station.

Din Hobby Station er det sted, hvor dine male grejer altid står fremme. Hvor ongoing projekter kan få lov at ligge, til du vender tilbage til dem. Det kan godt være et permanent sted i hytten, hvis du er heldig at have plads til det. Men hvis du ikke har, så fortvivl ikke. Der findes adskillige fede ”lige til at sweepe det hele op på, og sætte det op på toppen af køleskabet – stations. Én plade, med plads til både maling, pensler, værktøj, lim og diverse, og de figurer du er i gang med. Væk inden du går i seng, så katten eller børnene ikke laver videre på det inden du vågner.

Lige som man får værktøjskasser til byggeværktøj, og syæsker til sytilbehør, og penalhuse, der er perfekt indrettet til lige netop denne type tools og tilbehør, så får man også Hobby Stations specielt designet til miniature figurmaling og figursamling. Hobby Station serien er udviklet af erfarne figurmalere og det kan man godt mærke. De forskellige moduler kan bruges alene eller sættes sammen til lækre serier, der bare bliver bedre for hver modul man kobler på – lige som en sofa fra IKEA. Fælles for modulerne er, at de giver dig netop det du skal bruge, på den måde det passer allerbedst til figurmaleren. Kloge mennesker derude har prøvet det og så at det var bedst. Amen.

Det mest populære fra Hobby Station

Gå på opdagelse i Hobby Station

Kan du ikke finde det du leder efter?

PRØV VORES AWESOME SØGEFUNKTION!

SE ALLE VARENE

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box