30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Figurspil

Din bedstefar havde tinsoldater og udkæmpede drabelige slag med forlader og bajonet, om herredømmet over Slesvig og Skåne. I dag er spektret lidt bredere, bajonetter er udskiftet med boltguns, og slagene udkæmpes i fjerne galakser, i grotter under jorden eller på planer vi ikke kender endnu. Men pointen er stadig den samme. Figurspil er sjovt fordi det gør historien om slaget levende. Figurspil er en fantastisk hobby at fordybe sig i, – at spille sammen med gamle og nye venner. Og vi lover at er du først bidt, så har du en hobby for livet.

Fanatic.dk har til dig de spil og universer, som vi synes er de bedste. Warhammer er et fabelagtigt figurspil, der har eksisteret i nærved 70 år, og universerne er veldesignede, fantasifulde og uendelig dybe, lige som Ringenes Herre eller Game of Thrones. Warhammer præsenterer spil i to forskellige universer: Age of Sigmar og Warhammer 40.000.

Age of Sigmar er et middelalderinspireret fantasy-univers og Warhammer 40.000 er figurspil i en rå dystopisk fremtid. I begge spil-universer ses fantastiske væsener og detaljerede miniature figurer i poses der nærmest fortæller deres egen historie.

Til begge universer findes mindre figurspil som WarCry, KillTeam og Blackstone Fortress, som er velegnede til den som vil starte med figurspil.

Her må også nævnes Blood Bowl, et berømt og berygtet figurspil, hvor krigere og væsener fra Warhammer-universet spiller amerikansk bord-fodbold med notorisk barbarisme.

Du kan også spille figurspil i Star Wars universet (ja, det kendte med I-am-your-father) hvor rumskibe kæmper mod hinanden, bakket op af godt designede spilsystemer og letforståelige mekanikker. Det fede ved Star Wars firgurspillene er også gensynet med kendte og elskede karakterer, som gør enhver fan blød om hjertet.

Tjek kategorien Uundværligt Tilbehør for at finde alle de gadgets du kan få brug for til netop dit figurspil. Især tema-terningerne er et must for den dedikerede figurspiller. Her finder du også målegrej, spillemåtter og opbevaringsbokse, så du kan transportere dine figurer sikkert til og fra dit næste figurspils event i Fanatic.

Det mest populære fra Figurspil

Kan du ikke finde det du leder efter?

PRØV VORES AWESOME SØGEFUNKTION!

SE ALLE VARENE

Viser 1–12 af 1538 resultater

Wargaming set - tilbehør til figurspil fra the army painter

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box