30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Blood Bowl

Er Fantasy Football sådan et halvsygt PS2 spil, hvor fantasy-delen betyder at man må mixe fodboldspillere fra forskellige klubber på kryds og tværs?

Nej, det er det ikke.

Blood Bowl er Amerikansk Fodbold tilsat de kendte og elskede monstre og racer fra Warhammer universet, tilsat de mest crazy regler og undtagelser, og en stiv gang grov vold. Bordfodbold møder Warhammer Wargames – Welcome to the Game of Fantasy Football!

Du spiller et football hold fra Warhammer universet, det kan være orker, elvere eller noget tredje. Holdene dyster i traditionel Amerikansk Football på spilleplade, tilsat slåskamp. Du er træneren, der skal få dit hold til at vinde – alle kneb gælder! Der er dommere der skal beskikkes, knive der skal forgiftes og stjerner på holdet som skal have plejet deres ego, for at performe bedst muligt.

Blood Bowl er let at komme i gang med, det er humoristisk og vildt. Der er mere tempo på end Warhammer Age of Sigmar eller Warhammer 40.000, som godt kan være lidt terning-tungt.

Og så er det altid relativt let at finde en makker, og enes om setup og regler. Blood Bowl er perfect til liga, vi anbefaler varmt at joine den nationale Blood Bowl turnering Danish Masters. Læs mere her.

I gang med Blood Bowl

Vi anbefaler at starte med grundspillet Blood Bowl – The Game of Fantasy Football, der indeholder alt hvad du skal bruge for at skubbe din fodboldkarriere ud over rampen (og ned i en racerbil der kører til Mad Max eller Shalows Helte – The life of a Jugger).

Det mest populære fra Blood Bowl

Gå på opdagelse i Blood Bowl

Kan du ikke finde det du leder efter?

PRØV VORES AWESOME SØGEFUNKTION!

SE ALLE VARENE

Viser 1–12 af 40 resultater

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box