30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Adeptus Astartes (Space Marines)

Adeptus Astartes er de største krigere nogensinde. De forsvarer galaksen mod ydre og indre fjender, med frygtindgydende styrke og dedikation. De kan modstå angreb, der ville have destrueret enheder af almindelige soldater, og de kan ikke angribes af nogen sygdom. De er renhjertede, de har viet deres liv til kejseren og vil ikke vige for noget for at tjene hans vilje.

Adeptus Astartes er grunden til at menneskeheden lever endnu. Uden disse overmenneskelige superkrigere ville Chaos for længst have trampet hen over vi uduelige bittesmå bløde pismyrer.

Hver enkelt Space Marine er resultatet af en livslang udvælgelsesproces. Kandidater til at blive en af Adeptus Astartes er i intensiv træning hele deres liv. Undervejs bliver de lykkelige udvalgte modificeret for at opnå en endnu højere tilstand af styrke. Deres sanser forbedres og deres mentale styrke trænes til absolut elite standard.

For tilblivelsen af en enkelt Space Marine, har 100 mand trænet til peak condtion. Konstant bliver de dårligste screenet fra, indtil der kun er fem tilbage. De 5 overlevende bliver injected med Space Marine gen-gums oprindeligt direkte fra Kejseren selv – nu raffineret af Roboute Guilliman. Tænk Wolverine der får installeret sit adamantium skelet. Det skal gøre ondt før det bliver godt.

De bliver 2,5 meter høje. De udvikler et ekstra hjerte, og en tredje lunge. Røntgensyn. De knuser sten med de bare næver. De bliver supermennesker, der skal kunne tilbageholde horder og atter horder af Chaos. Og kun én af de oprindelige ethunderede kandidater ender med at slutte sig til et Chapter som helstøbt Adeptus Astartes.

Spil Adeptus Astartes

Space Marines er den største og mest populære hær i Warhammer 40.000. De er kernen og omdrejningspunktet, fordi de fortæller historien om menneskehedens kamp for overlevelse i en grum, mørk fremtid. Det betyder, at de også er den bedst udviklede hær med flest variationer og muligheder.

Når du bygger en Adeptus Astartes hær, er det en fordel at holde sig til ét Chapter, fordi der til hvert Chapter er knyttet nogle fordele og special rules. White Scars har Bikes som core choise, Blood Angels må have et Death Company med, eller Deathwatch som kan vælge fra alle Chapters. Se de forskellige Chapters og deres specialfigurer og kort her. Du kan også designe dit eget Successor Chapter, en slags lillebror til et af de tolv oprindelig Chapters.

Når du spiller med en hær af Space Marines er dine terningslag altid gode. Adeptus Astartes er en udpræget elitehær, forstået sådan at du har få men stærke figurer på bordet. Hvordan føles det at være Captain America? Du løber hurtigere, slår hårdere og rammer bedre.

Mal Adeptus Astartes

Space Marines er ikoniske med deres store rustninger og backpacks. Space Marines er nemme at male, fordi figuren er lidt større i skala end andre Warhammer-figurer. De store overflader på deres Power Armour ser hurtigt flotte ud med lidt highlight på kanten. Der er en grund til, at det altid er Space Marines, man ser i maleguides!

Grund figuren i en farve der understøtter det færdige look. Blå for Ultramarines, Grøn til Salamanders, grå til Space Wolfes, osv. Læg så layerfarver på rustning, våben og detaljer. Så et par lag wash eller glaze, og slut af med lak. Battle Ready, ba-dahh!

Det mest populære fra Adeptus Astartes (Space Marines)

Gå på opdagelse i Adeptus Astartes (Space Marines)

Kan du ikke finde det du leder efter?

PRØV VORES AWESOME SØGEFUNKTION!

SE ALLE VARENE

Viser 1–12 af 100 resultater

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box