30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

T'au Empire

At spille T’au er super teknisk. Du bygger din hær nøje op af disse tre elementer, der gør at du kan lave en superangreb.
Hvis du elsker et spil Magic the Gathering på højt niveau, så er T’au Empire din hær!

T’au empire

Tau’er er nogle funky blå humanoider, som på politisk korrekt vis bringer historien om truslen fra øst. Vi får introduceret Tau som en relativ underlegen hær fraktion i starten. Uelegante robotagtige figurer, der ikke rigtig fangede an. Få år efter er de faster-than-light udviklet til en af de mest avancerede og badass hære i The Grim Dark.

Tau har droner. Tau har Battlesuits. Tau har indfødte fuglemænd med forladere og bajonetter til at tage første bølge. Og Tau staver Tau med T’au.

T’au Empire er bygget op af fire kaster, som identificerer til hvert sit element. Fire Caste er Imperiets fierce krigere. Earth Caste er byggerne, ingeniører og videnskabsfolk. Air Caste er luftstyrken og logistiske genier. Water Caste er diplomater og administratorer. Alle tjener de Etheral Caste, den herskende elite i Tau Empire. Styrken i en Tauhær er teknologi og effektivitet. Tau har en almindelig skrøbelig fysik, og har derfor højt udviklet rustning. Noget af det fedeste ved Tau er deres Warsuits og Battlesuits. Der er 8 forskellige suits, og hvert suit har 24 options – elementer der kan varieres. Der er altså mulighed for at variere hvert suit, så de passer til netop din kaste og koncept.

Pathfinders med dronerne er også en seriøs fordel. Med ubemandede enheder på slagmarken har du mulighed for at markere fjendtlige units, så alle dine Tau kan skyde og ramme. Også dem som ikke kan se enheden. Tau skyder i det hele taget utrolig godt, de rammer bedre end andre hære, og de kan stelthe. Tau er nemme at male fedt op – og det er tilladt at afvige fra de gule og okkerfarver man ofte ser. Tau er hurtige at male flot på grund af de mange jævne overflader. Brug energien på at highlighte pladernes kanter, så er du kørende på no time.

Din første Tau figur bør være en KV128 Stormsurge. Den, og så XV104 Riptide er bare autoinclude når du sammensætter din Tau hær. De er billige på point og rammer hammer godt.

Spil Tau Empire fordi der bare er styr på lortet og ting virker.

Det mest populære fra T'au Empire

Gå på opdagelse i T'au Empire

Kan du ikke finde det du leder efter?

PRØV VORES AWESOME SØGEFUNKTION!

SE ALLE VARENE

Viser 1–12 af 25 resultater

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box