30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Gloomspite Gitz (Goblins)

Goomspite Gitz er umulige at kontrollere – for dig og for din modstander. Gloomspite Gitz er hæren for dig, som gir nul f***s.

Goblinerne er flyttet hjemmefra!

Gobliner levede før i tiden et usselt liv, som orkernes mishandlede sidekicks. Men nu har de små grønhuder fået deres egen hær indenfor Grand Alliance Destruction. Og de har taget nogle venner med! Fraktionen Gloomspite Gitz huser både Nightgoblins, som er de ondeste Gobliner. (Forestil dig Yoda fra Starwars, – bare led, skadefro, sneaky og helt morderisk). Troggoth, som er bjergtrolde så dybt nede fra, at det næppe var skaberens mening, at de nogensinde skulle se dagens lys. Og så Squigs og Spiders.

Goblinerne tilbeder Den Gale Måne, som ind imellem viser sig på himlen. Den er lille og gul, og har et gnækkende ansigt, der tilsmiler den grønne horde. Jo længere tid Gloomspite Gitz er under The Bad Moon, jo ondere bliver de. Imellem Goblinerne er Shamaner, der ofte ryger Krigspipen, får visioner og chanter en masse vrøvl, der sjældent har hold i noget. Så spreder der sig en stemning og snart er troldene vækket med megen larm (og de skal fortsat holdes vågne på slagmarken med megen larm), og der er dømt togt mod de andre fraktioner. Ingen bekymrer sig om hvordan eller hvorfor. Gloomspite Gitz lever i nuet, kan man vist godt sige. De elsker at loote og plyndre, de elsker dimser der skinner og de elsker at slå andre (og egne) ihjel på listige måder.

Gloomspite Gits er en sand buffet af sjove units. Arachnarok Spider er et kæmpeedderkoppevessel med massere af gobliner i førerhuset. Squig Herd er en flok dødelige lyserøde hårbolde med ben og hugtænder. Og så er der the Goblin Fanatics…

Goblin Fanatic er en deling, hvis speciale er ball and chain. (Kæde med en spikey metalkugle i enden). Disse kuglesvingende Gobliner bliver fodret for mange Mad Cap Mushrooms, og så skubbet i fjendens retning. Mange ting har ændret sig i Warhammer universet over årene, med Goblin Fanatics er de samme i dag, som altid – det er fordi, konceptet er skudtæt :D

Fanatics ligger os tæt på hjertet, – det er faktisk på grund af Goblin Fanatics at Fanatic Butikken hedder Fanatic. I 1998 lavede vi en hær af Gobliner til årets store Warhammer Fest i København. Det var en 4000 points hær – det vil sige RIGTIG mange Gobliner. Vi malede hæren på en weekend, og Goblinhæren blev udstillet flere steder, for at vise lidt om hvad Warhammer er. Det var en udfordring og en bedrift, og folk kaldte os Fanatic efter det.

Spil Gloomspite Gitz

Gloomspite Gitz er ikke gode til noget som helst. Mennesker er lidt gode til alting, Elvere er gode til at skyde og bruge magi. Gobliner er ikke gode til noget i forhold til andre racer. Men de er vanvittig billige i point, så du kan få vanvittig mange af dem. Når der er 10 Gobliner i en enhed, stiger enhedens stats. Og når der er 20 stiger den igen – strenght in numbers, er mantraet.

Når du skal mule en modstander med din Gloomspite Gitz hær, handler det om at finde et svagt sted i modstanderens hær eller opstilling. Alle har dem. Og så maser du så mange Bjergtrolde ind, du har (de slår ret hårdt), og når der er hul, deployer du hele resten af hæren. HELE. Bliv ved med at sende ting frem, før eller siden maser de igennem. Vær ikke øm over at der dør nogle undervejs. De vender tilbage til den store grønne pool, hvor vi alle kommer fra.

Mal Gloomspite Gitz

Grund nummer ét til at male Gloomspite Gitz, er at du får en god griner. Figurerne er så gakkede og fede. Shamanerne har svampe voksende ud alle vegne, og i boksen med Goblin Fanatics er der en lille Grot, der ligger og brækker sig på sin base.

Gloomspite Gitz er intelligent designet, på den måde at de er hurtige at male. En Goblin er kun omkring 20 mm høj, og de små overflader er nemme at drybrushe til flot udtryk. Det er oplagt at bruge de mørke farver som bund – de kommer trods alt fra hulerne. Men pep gerne op med lilla og gul, det passer godt. Brug effektmalinger til at vise forfaldet og den ringe personlige hygiejne – slim på tænderne, men også blod, rust og mudder.

Det mest populære fra Gloomspite Gitz (Goblins)

Gå på opdagelse i Gloomspite Gitz (Goblins)

Kan du ikke finde det du leder efter?

PRØV VORES AWESOME SØGEFUNKTION!

SE ALLE VARENE

Viser 1–12 af 25 resultater

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box