30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Idoneth Deepkin

Nogle elvere tager til fest hjemme hos Aquaman og Mera. De har også har inviteret deres underboer, de gamle Dino-Riders, og sammen sidder de og ser filmen ”Hestehviskeren”.
Så bliver der serveret stærke brownies. Og så får de sammen en helt genial idé…

Alt godt fra havet. Seriously.

Forestil dig den stille hvide sandstrand og det turkise hav, som rører på sig. Pludselig brydes overfladen, og i et brus stormer den mægtigste hær ind over landet i et altødelæggende angreb.

Idoneth Deepkin er børn af elverguden Mathlann. Mathlann er The Lord of the Deeps, som i øvrigt tilbedes af både gode og onde elvere som på en eller anden måde har havet som forudsætning for deres overlevelse. Idoneth Deepkin er undervandselvere, som kan kommunikere med vandets væsner (som hestehviskere, bare kun med ting med gæller), så de både kan kontrollere dem og optage nogle af deres evner.

Idoneth Deepkin har, som noget helt unikt for dem, en mekanik med high tide og low tide, altså tidevandets cyklus i højvande og lavvande. Hver anden tur har Idoneth Deepkin hæren low tide, og deres styrke er ikke det vildeste. Når The Kin of the Deep er langt fra havet, er de udmattede og ufokuserede. Hver anden tur er der high tide, og hele spillebordet står under vand! (Som når du spiller et Arena kort i Pokémon.) Så er der kapow på undervandselverne og deres vessel-dyr. Det er en fed måde at spille på, som kalder på helt nye taktikker på den fede måde.

En Idoneth Deepkin hær kan sammensættes både som en horde med mange point-billige figurer, og som elitehær med få barske figurer og squads. Lidt ligesom Drukari, er de både hurtige og slår en proper næve. Idoneth Deepkin er den eneste hær i Age of Sigmar som kan rykke hele vejen over spilbordet i to ture. Til gengengæld er de nøgne – altså med et minimum af rustning. Smukke glaskanoner, som går ned hvis de bliver ramt.

Den bedste maleoplevelse i Age of Sigmar.

Figurerne fra Idoneth Deepkin er et kæmpe lærred til ubegrænset kreativ udfoldelse. Farveoplægget fra Games Workshop er i friske blå og grønne farver, men Idoneth Deepkin ser også godt ud i mere dystre nuancer. Modellerne er alt for vilde! – væsener du ikke er helt sikker på hvad er, som kommer kravlende op af ursuppen utrolig klar til at bringe doom and destruction. Hvis du elsker hajer, så elsker du endnu mere haje-agtige vessels med magisk rustning på og laserkanoner på hovedet. Bam, nu er jeg klar til at drage i krig!

Når du vil i gang med Idoneth Deepkin kan du enten starte med en boks med et ordentligt slag figurer i, som Start Collecting Idoneth Deepkin, så du kan komme i gang med at spille med det samme og komme ind i strategien med low tide og high tide.

Hvis du i forvejen spiller en anden hær og bare er lidt nysgerrig, så anbefaler vi at starte med en fed single figur eller en lille håndfuld, og komme i gang med af male. Akhelian Allopex er en figur der vil hooke dig, eller Akhelian Guard hvor du får tre figurer, der er for vilde. Dem bliver du også glad for senere, når du begynder at bygge hær op.

Det mest populære fra Idoneth Deepkin

Gå på opdagelse i Idoneth Deepkin

Kan du ikke finde det du leder efter?

PRØV VORES AWESOME SØGEFUNKTION!

SE ALLE VARENE

Viser 1–12 af 13 resultater

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box