30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Stormcast Eternals

Hver gang himlen flænges af et lyn, er det en bataljon Stormcast Eternals, der bliver beamet ned på slagmarken. De er sendt af Sigmar direkte fra Realms of Heaven.
De skinner af guld i morgensolen. De er hævnens engle, som er kommet for at tage tilbage hvad Chaos har stjålet. It’s payback time.

Sigmars Vrede Manifesteret
Stormcast Eternals er befrierne, som skal frelse de syv planeter, hvor Chaos har overtaget.

Gudekongen Sigmar har håndlavet Stormcast Eternals som sin personlige armé af gyldne superkrigere. Stormcast Eternals er the Targaryans of Warhammer. Den superiøre herskerrace. De har en lys og gylden æstetik, de holder drager, og de er ved at uddø. Eller er i hvertfald limited edition. Der er kun dem, der er, og der kommer ikke flere.

Stormcast Eternals er ikke almindelige kødelige væsner, men rene sjæle – hver og én specielt udvalgt af Sigmar på vej fra den kollapsende gamle verden. Disse rene sjæle tager Sigmar med sig til Realms of Heaven, iklæder dem den gyldne magiske rustning af Sigmarite, og giver dem de bedste magiske våben. Stormcast Eternals er evigt levende. Hvis en kriger falder i kamp, flyver sjælen tilbage til The Realms of Heaven, hjem til Gudekongen, som reforger helte til legender, der vender tilbage til slagmarken stærkere end før. Sigmar er blevet gammel og hård af at overleve verdens undergang, og han tager ikke længere noget crap fra nogen. Og han giver ikke weekend-tillæg.

Sigmar har indgået en pagt med Dracothian the all-father of dragons. Dracotians børn, altså alle drager, er allierede med Sigmars himmelske Rige, og hjælper The Stormcast Eternals i kampen mod Chaos. Drager er hurtige, drager er stærke, og drager spyr ild. Drager har ingen downsides.

Spil Stormcast Eternals
Stormcast Eternals er en udpræget elite hær. Du har få, men virkelig gode figurer på spillebordet. Det er de bedste krigere, de har den bedste rustning og de bedste mounts. Reglerne og litteraturen til Stormcast Eternals er det mest udbyggede i Age of Sigmar, så mulighederne er mange flere, end for mange af de mindre hære. Stormcast Eternals er omgivet af Celestial magic, og både deres våben og skjolde er magiske.

Et fedt aspekt ved Stormcast Eternals er deres Deepstrike. Deepstrike er den spiltekniske afbildning af, at de ankommer med lynet. Du bestemmer på forhånd, hvor de skal materialisere sig på spillebordet.

Endnu en uimodståelig feature er kometen. Ja, Gudekongens egne kan selvfølgelig tilkalde en komet, som vil ramme et bestemt sted på spillebordet. Den kommer tættere og tættere på hver tur, og dine terningrul afgør hvornår den rammer. Og når den gør, så går der hul.

Mal Stormcast Eternals
Mange figurer fra Stormcast Eternals findes som ”Easy to Build” -pakker. Easy to Build er figurer, der klikker sammen, og der behøves altså ingen lim for at samle figurerne. Nemt :)

Stormcast Eternals er nok de letteste modeller at male flot, især hvis du bruger Zenithal Highlight metoden. Selve figurerne er større end andre figurer, deres kapper svinger smukt, fladerne er store og har detaljerede våben. Det visuelle univers er himmelsk, lyse nuancer og masser af guld. Når du skal i gang med at male Stormcast Eternals er Dracotian Guard et godt valg. Her har du både Drage og rytter, og det er en figur, du bliver glad for, når du skal opbygge hær.
Alternativt Evocators on Celestial Dracolines (Yes, det er katte-drager!)
Og så er der selvfølgelig Stardrake, som er den fedeste figur – overhovedet. Med sine over 100 dele, 20 cm høj. Kongen af Age of Sigmer, period.

Det mest populære fra Stormcast Eternals

Gå på opdagelse i Stormcast Eternals

Kan du ikke finde det du leder efter?

PRØV VORES AWESOME SØGEFUNKTION!

SE ALLE VARENE

Viser 1–12 af 44 resultater

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box