60 DAGES OMBYTNINGSRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Gamers Grass: Dry Green 6mm - Tuft

Tuft er små totter græs til at dekorere baser og terræn. Når du maler en Warhammer figur, eller en Adventurer til Dungeons and Dragons, så husk at få basen med. Mal basen med en mørk farve, drybrush med en lys farve, og pep så op med noget tuft. (Klik her for maling).
Prøv at zoome ind på billedet, og se hvor fedt totten er sammensat. Der er flere forskellige farver og stråene har forskellig længde – begge dele er noget der giver et virkelig godt og realistisk look. Tuft som dette er selvklæbende, så du behøver ikke bikse med lim. Alle typer græs og scrubs kan males overnpå, hvis du vil lægge nogle blodstænk eller lidt rimfrost på, eller måske tilføje en let afsvedning.
PS: Tuft kan også bruges til at pynte andre ting end figurbaser. Vi nævner i flæng sådan nogle lanterner med fe-landskaber i, My Little Ponys, madvarer i køleskabet (oh yes, det ER sjovt) eller din roomies overlæbe, mens han eller hun sover. Det sidste kan godt få nogle vilde konsekvenser, men det er en risiko en ægte kunstner må tage.

kr. 49,95

UdsolgtVi har faktisk ikke flere Gamers Grass: Dry Green 6mm - Tuft på lager 😅 Kontakt os for at høre om vi kan bestille den hjem til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gamers Grass: Dry Green 6mm - Tuft

Gratis fragt fra 750 DKK

Afhentning i en af vores butikker?

Relaterede Produkter

Pssst vi har fundet de her lækre ting ud fra det du har lagt i din kurv
–Måske det kan friste? 😉

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.