60 DAGES OMBYTNINGSRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK

Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Snow and Tundra Spray
Gamemaster Terrain Primer

Terrain Primer er spray primer numero uno, når det kommer til at prime, eller grundmale dit hjemmebyggede scenery og terræn til bord-rollespil, som Dungeons and Dragons eller Pathfinder.

Terrain Primer er en farvet primer, altså den grunder materialet, så det er godt at male på efterfølgende – og den har en god basic farve, så du ikke behøver dække hver eneste millimeter når du maler, fordi Terrain Primeren fylder ud og falder fint i baggrunden, nøjagtig lige som en god bas.

Gamemaster Terrain Primer er vandbaseret, lugtfri, non-toxic og superfint pigmenteret, og den binder fint på forskellige skumtyper, plast og træ. Så uanset om du bygger i XPS skum, blåskum, flamingo, hård plast, MDF plade, gamle juice kartoner eller noget helt tredje, så er Terrain Primer et fedt valg.

Hvis du endnu ikke er i gang med at bygge dit eget scenery til rollespil endnu, kan jeg varmt anbefale denne her a-lot-of-stuff-in-one-box Dungeons and Carverns Core Set. Hvor du får både materialer og maling, sand og halløj. Fri krea i fritteren!

Snow and Tundra Subterrain Primer matcher Warpaint farven Gorgon Hide, som er en mat, koldtonet lys grå, med et blåt skær.

DKK 74,95

UdsolgtVi har faktisk ikke flere Snow and Tundra Spray
Gamemaster Terrain Primer på lager 😅 Kontakt os for at høre om vi kan bestille den hjem til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Snow and Tundra Spray<br>Gamemaster Terrain Primer

Gratis fragt fra 750 DKK

Afhentning i en af vores butikker?

Relaterede Produkter

Pssst vi har fundet de her lækre ting ud fra det du har lagt i din kurv
–Måske det kan friste? 😉