30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

VELKOMMEN TIL DET NYE FANATIC.DK

Vi har fået skiftet server og database, da vores nuværende system ikke kunne lave de funktioner og services som vi gerne vil give til jer – vores fantastiske kunder. Derfor har vi lavet en ny hjemmeside her på Fanatic.dk.

Det betyder flg. for dig:

  •  Der skal laves en ny bruger her på Fanatic.dk, selvom man har lavet en bruger før på vores gamle hjemmeside. Det skal man selvfølgelig kun, hvis man gerne vil have en bruger på vores hjemmeside og få de services der følger med. Det er stadig helt gratis at oprette en bruger. 
    Det er også super nemt at lave en bruger. Du finder “Log Ind” i øverste højre hjørne og derfra følger du bare de trin der er. 

Een af grundene til server-skiftet var, at vi ikke kunne få vores kundeklub op og køre i vores gamle system og det kan vi her på den nye. Det er ved at blive sat op så alle kan få deres butiks/APP-bruger synkroniseret med online. Er man i tvivl om det jeg skriver, så hiv fat i mig på daniel@fanatic.dk – så vil jeg med glæde svare på de spørgsmål der er. 🙂 
Til dem af jer som har handlet hos Fanatic.dk før – gem jeres mails/online kvitteringer. Så kan vi genskabe jeres gamle ordrer, hvis I gerne vil kunne se dem i det nye system. 

  • Vi er ved at lægge +10.000 produkter online med billeder, tekster, kategorier, tags og meget mere. Vi tager en kategori af gangen. Hvis du leder efter noget specifikt, så skriv til os på info@fanatic.dk eller ring til os på 26303401. 

  •  Event Kalender – Yes! Vi har endelig fået vores Event Kalender op at stå igen! Og det bliver bare SÅ fed at bruge. Man kan læse om nye produkt udgivelser, finde de events man gerne vil deltage i, købe billetter direkte osv. 

  • Der er sikkert en masse andre ting, såsom ønskesedler der skal startes forfra, links der linker forkert og noget andet teknisk dimmer, men vi arbejder dagligt på siden så den bliver helt som den skal være 🙂 


På vegne af hele Team Fanatic vil jeg sige velkommen om bord – vi  glæder os til at give jer den bedste service og sælge jer de fedeste produkter I kan bruge
J

Kærlig Hilsen
Anders, Anna, Laura, Joy, Bettina og Dani
    

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box