30 DAGES RETURRET  |  HURTIG LEVERING  |  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 750 DKK
Man - Fre: 11 - 18
Lør: 10 - 15
Søn: +1. Søndag
26 30 34 01​

Begge butikker er åbne igen! Tusind tak for jeres støtte - vi glæder os til at betjene jer i butikkerne og her på Fanatic.dk.

Yu-Gi-Oh! Local - Hver torsdag i Fanatic.

Yu-Gi-Oh! Local – Hver torsdag i Fanatic.

Yu-Gi-Oh! Local er afslappet kortspil i god atmosfære, hver torsdag fra 15:30 til 18:00. Tilmelding ikke nødvendig, man kommer bare. Vores hus-dommer Peter tager imod nye og gamle Yu-Gi-Oh! spillere. Han er certificeret Konami Judge og højt skattet Fanatic Champion.

Alle er velkommen!

Du tror ikke Yu-Gi-Oh! er noget for dig? Du tager fejl 🙂

Yu-gi-Oh! Er et super veldesignet kortspil, der er kommet for at blive. Universet er superfedt, baseret på den originale Yu-Gi-Oh! manga tegneserie fra 1996.

Senere kom Yu-Gi-Oh! tv-serien, som du måske kan huske fra lørdag morgen tv, engang omkring årtusindskiftet. (Hvis du faktisk slet ikke har oplevet årtusindskiftet, eller sov igennem denne episke nat iført bodystocking og libero – så fortvivl ikke, lige om lidt holder vi inde med historietimen og kommer til det væsentlige..)

I tv-serien spiller karaterene et kortspil der hedder Duel Monsters – og det er dette kortspil, der bliver levendegjort som Yu-Gi-Oh! Trading Card Game (TCG) og udkommer omkring år 2002. Og faktisk slår alle rekorder, som det mest solgte kortspil i 2009 med over 22 billioner solgte kort. Omg, det er mange kort.

Lær at spille Yu-Gi-Oh! TCG i Fanatic

Sådan spiller du Yu-Gi-Oh! kortspillet:

Hver spiller har et deck på 40-60 kort, som indeholder kort med Monsters, Spells og Traps (Monstre, Trylleformularer og Fælder). Hver spiller starter med 8.000 life points (livspoint). Det kan lyde som høje talt at holde styr på, men det er ret nemt når man kommer i gang. Hver spiller tilkalder monstre som angriber modstanderen, som så kan forsvare sig med andre monstre. Spellcard og Trapcards er det man kunne kalde actioncards, altså kort der påvirker den igangværende kamp. Det kan være immuniteter eller fælder.

Når dit monster er har flere attack points (angrebspoint) end modstanderens defence points (forsvarspoint) så vinder du duellen og din modstander fraregner skaden i sine livspoint. Du har vundet et spil Yu-Gi-Oh! når din modstanders livspoint er nede på 0 – eller din modstander ikke har flere kort at trække.

Du kan se en kort video her – og kom så herned og prøv det på torsdag!

Vi kan også hjælpe dig med at få et Konami ID, så du kan deltage i Yu-Gi-Oh! spil alle vegne, og deltage i turneringer 😊.

Fanatic elsker Yu-Gi-Oh! og vi gør os umage for at et sundt og åbent miljø trives i butikken.

Vi er smadder stolte af at være Official Turnament store (OTS), hvilket betyder at Yu-Giu-Oh! producenten Komani i Japan supporterer os. Vi har licens til at holde officielle turneringer og mesterskaber. – Og uddelle massevis af lækre præmier og promo halløj i forbindelse med Fanatic Yu-Gi-Oh! events.

Se Fanatics eventkalender her. Vi spiller Yu-Gi-Oh!, Magic the Gathering, Warhammer, KeyForge, Pokémon og meget andet. Kom og spil et spil du elsker, eller lær et nyt.

Køb Yu-Gi-Oh! kort på fanatic.dk

Få det hele med!

Tilmeld dig Fanatics nyhedsbrev og få tilbud, nyheder og arrangementer direkte i din indbakke.

Eventkalender

Vi holder events fra mandag til lørdag og der er noget for alle aldre!

Lok'tar ogar

(Victory or Death)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en 10% RABATKODE til Fanatic!

Hvad vil du gerne have nyheder om?

Jeg giver samtykke til, at Fanatic behandler mine personoplysninger som beskrevet i privatlivspolitiken.

Holler Box